vrijdag 2 mei 2008

Interne Memo Plantyn

Aan: allen
Betreft: T-shirts met Plantyn Logo

Beste,

De loopwedstrijd in Antwerpen bleek een groot succes. De Plantyn-medewerkers hebben hun beste voetje voorgezet, zelfs allebei, en behaalden schitterende resulaten. Hiervoor een welgemeende proficiat aan alle Plantyn-deelnemers!

Naast de opmerkelijke prestaties van onze sportieve collega's, was het effect van onze nieuwe Plantyn-T-shirts minstens even opmerkelijk. Vele vrouwelijke Plantyners kregen opvallend veel aandacht van omstaanders. Hieruit werd aanvankelijk afgeleid dat de nieuwe T-shirts, en met name het nieuwe logo van Plantyn, erg gesmaakt worden door het grote publiek. Naar goede gewoonte werd deze stelling getoetst door een gedegen kwalitatief-kwantitatief marktonderzoek. Alle 10 van de bevraagde (mannelijke) omstaanders gaven een eenduidige verklaring voor de belangstelling die de Plantyn-kledij spontaan opriep. Om nog onduidelijke reden wenst het bestuur niet in detail te treden over de concrete resultaten van de enquête, maar het onderzoek leidde wel tot de onmiddellijke invoering van nieuwe Plantyn-T-shirt voor vrouwelijke medewerkers (zie foto onder).

Het bestuur overweegt de T-shirts ook verplicht te maken bij auteursvergaderingen, infosessies en andere publieke aangelegenheden.

Met toegenoegen groeten,
Uw Plantyn-ombudspersoon



1 opmerking:

marleen zei

Ook van mij nog eens een dikke proficiat aan alle sportievelingen die hebben meegelopen!
Binnen ?? maanden begin ik opnieuw te trainen zodat ik volgende keer weer kan mee lopen :-)