donderdag 13 november 2008

D2, hier zijn we weer

Die '100 redenen om terug naar Plantyn te komen' zijn een goeie oppepper nu ik weer een paar dagjes op D2 moet doorbrengen. De controle van woensdag liet zien dat er iets van ontsteking in m'n bloed aan het broeien was.
Voor de zekerheid dus toch maar naar boven en een paar dagjes aan de antibiotica.
Hopelijk kan ik hier snel weer vertrekken, maar volgens de dokter zou het echt maar voor een paar dagen zijn.

4 opmerkingen:

dries laurens zei

hopelijk heeft Karsten je niet aangestoken?
veel sterkte!

Sandra Di Dio zei

Hoi Marleen,
ik wens je heel veel beterschap en hoop dat ik je binnenkort niet moet komen vervoegen op D2 (heb namelijk sinds gisteren diarree gekregen :(). Hopelijk tot woensdag op de controle!
Groetjes,
Sandra

Anoniem zei

Hé Marleentje, da's niet zo fijn, maar met de goede zorgen van D2 ben je er vast snel weer bovenop. En beter het zekere voor het onzekere nemen, dus rust maar goed uit, en goed luisteren naar de dokters en verplegers, hoor!

Veel groetjes
De collega's

Anoniem zei

Hoi Marleen,

vandaag alweer 7 dagen op D2, woensdag meegeteld. Ondertussen gaat alles op papier wel weer stukken beter: witte bloedcellen omhoog en op veilige niveau's, CRP omlaag (nog maar amper 5 - gebuisd dus!), nierfunctie stabiel, geen tekens van afstoting,...
Enkel de Grote Moed, die is ergens in Mechelen achtergebleven. En die is dus even ongeduldig om je terug te zien als jij om naar huis te kunnen keren...Dus volhouden maar (alweer zou ik zeggen), denk aan de toppen en dalen in het hooggebergte...in het dal van 2008 de schaduw, daarboven volle zon het ganse jaar 2009, 2010, ... door!

Groetjes, Ann