zaterdag 2 augustus 2008

optellen maar!

Ja ja, de stamcellen zijn goed in actie geschoten. Van 100 witte bloedcellen, naar 200, naar 500 gisteren, en vandaag stonden er zelfs 1900 op de teller.
Van deze 1900 zijn er nog niet voldoende afweercellen om de isolatie al op te heffen, maar da's misschien iets voor morgen.
Verder evolueert alles zo'n beetje in de goede richting. M'n mond en keel beginnen stilaan te genezen (al slik ik nog niet helemaal zonder problemen en weet ik niet of ik al kan drinken, want dat heb ik nog niet opnieuw geprobeerd sinds ik al meer dan een week 'TPN' oftewel 'witte pap met alle nodige voedingsstoffen via de baxter' krijg. De komende dagen zou dat alleen maar in de goeie richting gaan evolueren.
Wat ik sinds vandaag wel heb, zijn lichte afstotingsreacties op m'n huid (roodheid, jeuk, rode puntjes), maar die gaan we nu weer te lijf met cortisone.
En vanaf morgen neem ik medicijnen tegen de afstoting en zo, dus dat zou ook wel onder controle moeten kunnen blijven.

Nog een heel fijn weekend allemaal!

6 opmerkingen:

Anoniem zei

hoi hoi, Tim en Julie hier..., zeg maar tegen je stam(pertjes) dat ze goed bezig zijn en dat ze zo voort moeten doen, (of dat wij ons anders eens komen moeien...^^)

jij komt er door, daar zijn wij ZEKER van, zo'n vechterke gelijk gij...!!
hier loopt het zo'n beke beter ondertussen, Julie is tegen de pleinvrees aant vechten en heeft haar 'zone' al ver-drie-voudigd, ze staat al terug op de hoek van de bredabaan (alez nu efkes ni he...;-)
maar dat komt dus ook in orde, hopelijk gaat het allemaal wat snel vooruit (voor ons allen, maar vooral voor jou) we denken wel veel aan je hoor, sry dat je ni echt iets gehoord hebt, maar da gaan we veranderen he, hebben kaarsje gebrand bij de transfer, hopelijk heeft het geholpen...
maar da heb je ni nodig he, JIJ KUNT DAT BAAS, daar geloven we in...

knokken meid, dat we je snel nog eens kunnen zien (hopelijk kan Julie al mee tegen dan)...

groetjes, knuffels en een koppel harten onder de riem

you go girl!!

:-)

Anoniem zei

oh ja, dat was ik nog vergeten, ....

vele groetjes en knuffelkes van den beestenboel hier, 2 ratjes Bengo en Muisje en onze Cavia Snuffel...

:-)

Tim en Julie

Anoniem zei

Hoi Marleen, fijn om te horen dat de WBC in aktie gekomen zijn. En ja, die huidreactie hoort er meestal bij op dit moment. Zijn je darmen en lever rustig? En belangrijkste, IS DE DEUR OPEN?
Groetjes vanuit een druk Londen (King Lear, Raise the Read Lantern, Timon of Athens, Hadrian tenstoonstelling British Museum, kortom eventjes hoofdstedelijk genieten...om dan maandag er terug stevig in te vliegen in het UZA)

marleen zei

mercikes weeral allemaal voor de steun!
de deur is nog niet terug open (mss morgen? gisteren nog maar 30 neutrofielen).
En dan ergens eind deze week naar huis? Wie weet?!
Klinkt leuk, die verhalen uit Londen!

En Tim & Julie, voor jullie ook nog heel veel succes. Doe dat nog goed daar!

Anoniem zei

KEIGOED bezig, Marleen! Doe zo voort! Je bent een SUPERvrouw!

Anoniem zei

super Marleen, dat klinkt echt alsof je weer steil naar boven aan het klimmen bent... en deze keer hoef je niet meer af te dalen!

Héél veel groetjes van je collega's hier bij Plantyn en we werken allemaal met armen, vingers, benen, tenen enzovoort gekruist! Een beetje onpraktisch bij het typen, maar dat is het waard!