woensdag 4 juni 2008

Op reis met Poulette...

Een tijdje geleden al werd het Plantyn-eiland van het secundair plots bevolkt door een heleboel snoezige kuikentjes. Omdat niemand die bende uit elkaar kon houden werden ze al snel gepimpt tot coole chicks. Sindsdien zijn ze helemaal niet meer weg te slaan van onze bureaus en houden ze elke dag onze noeste arbeid nauwgezet in de gaten. Ze zijn vaak zo ondersteboven van al die ijver dat er bij het omvallen al eens eentje zijn brilletje of regenkapje verliest.
Maar kíjken naar hard werken is erg vermoeiend. Daarom besliste onze Poulette De Haan om er even van tussen uit te knijpen en de (leg)batterijtjes in een zonniger oord te gaan opladen. Poulette heeft wel beloofd om ons op de hoogte te houden van dit snoepreisje.

Zonet ontvingen we een eerste berichtje!

“Ben goed aangekomen. Drukte in de luchthaven viel goed mee. Heb wel weer veel te veel mee gesleurd, ben er moe van. Heb me dus na aankomst meteen op ligbed gegooid, factor 30 (plakt wel) en cocktail (ook) bij de vleugel. Houden jullie de boel daar in de gaten? Dikke tok, Poulette”





1 opmerking:

Anoniem zei

De max! Gewoonweg DE MAX!!!!!