donderdag 24 januari 2008

Interim de tweede...

Ook vandaag kregen we weer enkele videobeelden in de interimzaak uit Mechelen toegespeeld die we u niet willen onthouden. De nieuwe interim had zijn eerste belangrijke taak te volbrengen: het bijwonen van een werkvergadering. Wat werd van hem verwacht? Een gezonde portie alertheid, interesse, wel gedoseerde assertiviteit en voldoende opslagruimte in de hersenpan. De redactie vreest echter dat de nieuwe werkkracht  nog een tandje moet bijsteken wil hij ook maar in de buurt komen van de prestaties van onze gewaardeerde collega Marleen Laurens. Maar oordeelt uzelf:


3 opmerkingen:

*plantyn blogt voor marleen* zei

SUBLIEM!!!!!

*plantyn blogt voor marleen* zei

Marleentje, de brains blijven hier sterk in werking. Ja die interim..., wij zien dat toch zo niet echt zitten, dat gaat op HOVO niet goed kome zonder jou. Geniet maar van al wat er vanuit de Motstraat op je afkomt.

*plantyn blogt voor marleen* zei

Seppe zegt: super-super-super grappig! Nu weet ik waarom mama's vergaderingen soms tot laat duren: die Mr Bean valt altijd maar in slaap! Ik hoop dat Mr Bean nog hééééééél lang blijft, maar ook dat Marleen héééééééél snel weer beter is!!! Groetjes.